Haar behandelingen

Op deze pagina kunt u over een aantal haarbehandelingen meer informatie vinden. Misschien zit u erover te denken om uw kapsel te veranderen maar weet u niet precies wat de verschillende mogelijkheden zijn en/of inhouden. In dat geval is deze pagina geschikt voor u!

 

Knippen

Het knippen van uw haar kan bijna in oneindige opties. U kunt het laten uitdunnen, korter maken of in een heel ander model brengen. Het is maar net wat u wilt. Als u van plan bent uw haar lang te laten groeien is het toch verstandig af en toe de puntjes van uw haar te laten knippen. Hierdoor valt uw haar mooier en ziet het er frisser uit. Als u al een tijdje lang haar hebt en toe bent aan iets nieuws kunt u ervoor kiezen lekker kort te gaan, dit is een hele verandering. Denk er wel goed over na, het duurt immers een tijdje voordat het weer is aangegroeid. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om elke keer iets korter te gaan, dan is de kans dat het tegenvalt een stuk kleiner. Uw haar kunt u ook in een ander model laten knippen, hierin zijn heel veel mogelijkheden. Let er wel op dat wanneer u uw haar in een model laat knippen dit meer aandacht en tijd vraagt wanneer u in het dagelijks leven uw haar gaat doen. Het moet dan even, in model worden gebracht.

Bron: http://spreekbeurten.info/kapper.html

 

Kleuren

Als u echt op zoek bent naar iets anders kunt u ervoor kiezen om uw haar te kleuren. Een tintje donkerder of lichter kan al een heel leuk verschil maken, gewoon net even iets anders. U kunt natuurlijk ook helemaal anders gaan, van blond naar zwart of naar donker rood. Let er wel op dat u een kleur kiest die goed bij uw huid past zodat u bijvoorbeeld niet te bleek word. De kapper waar u heen gaat kan u hier goed over adviseren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zelf kiezen of u uw wenkbrauwen mee kleurt of niet. Als u wel graag iets anders wilt maar niet gelijk helemaal wilt kleuren kunt u high- of lowlights in uw haar doen.

Bron: https://www.tv3.ie/xpose/article/beauty/259186/Dying-to-change-your-hair-colour-These-are-the-mustconsider-factors-according-to-an-expert

 

Permanent

Door een permanent te nemen kan je een prachtige krullenbos of veel volume aan je haar geven. Misschien heeft u stijl haar en heeft u altijd al prachtige krullen gewild, dat kan met en permanent! Er zijn verschillende soorten permanent die bij elk type haar passen, de kapper waar u heen gaat kan u daarover informeren. Soms is een permanent geen optie, als u bijvoorbeeld een onrustige hoofdhuid heeft of een hele poreuze haarkwaliteit kunt u beter geen permanent nemen. Een permanent blijft een chemische behandeling, het vraagt veel van het haar. Laat u van te voren goed informeren door uw kapper over de opties.

Bron: https://nl.pinterest.com/explore/kort-permanent/