Haarwerken Elly

4 dingen om te doen tijdens je me-time

Geplaatst op

Het leven is te kort om jezelf niet af en toe is te verwennen. Je werkt tenslotte hard, dus waarom vier je niet af en toe alle kleine, alledaagse prestaties met een traktatie? Of je nu een doel op lange termijn hebt bereikt waar je naartoe hebt gewerkt of gewoon de meest productieve dag ooit hebt gehad en alles op je to-do lijstje hebt doorkruist, me-time heb je gewoon nodig.

Boek een behandeling bij een schoonheidssalon

Je kan ervoor kiezen om je thuis is even goed te scheren, te waxen of een maskertje op te doen, maar helemaal fijn is het als je echt even kan relaxen en iemand anders je huidje onder handen neemt. Er zijn verschillende behandelingen te boeken bij de schoonheidssalon in Den haag. Zo kan je er naast waxen en harsen voor kiezen om je te laten laseren. Naast het ontharen biedt een schoonheidssalon ook behandelingen op gebied van endermologie en kan je  verschillende gezichtsbehandelingen ondergaan.

Doe een maskertje op

Een iets budget-vriendelijkere tip is om je spa- momentje thuis te doen. Doe een masker in je haar, smeer er eentje op je gezicht en ga lekker het bad in. Vergeet natuurlijk niet de fijnste bruisbal in het bad te gooien. Neem daarnaast iets te snacken en eventueel een goed boek of een serie mee en je me-time kan beginnen.

Bestel je favoriete eten

Heb je een super drukke dag gehad en echt geen zin om te koken? Bestel je favoriete eten, trek iets comfortabels aan en plof op de bank.

Koop iets moois voor jezelf

Af en toe mogen we ons zelf ook verwennen met een nieuw item. Of dit nu een kledingstuk, een tas of een heel ander item is. Leg van je salaris een X-bedrag apart en beloon jezelf door iets te kopen wat je heel graag wilt hebben.

Gerelateerde berichten

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden