Haarwerken Elly

Schoonheidstips

Fillers

Bij filler Centrum Amsterdam staat veiligheid en een natuurlijk resultaat voorop. De ervaren cosmetisch artsen kunnen in een gratis consult voor u beoordelen welke filler behandeling het best bij uw gezicht past.

Keratine behandeling

Als u voor een speciale gelegenheid een keer zijdezacht haar wil hebben, net als filmsterren en modellen is een keratine behandeling de ideale oplossing. De Braziliaanse topstylisten zorgen ervoor dat u 4 maanden kunt genieten van gezond en glanzend stijl haar.

Eigen salon inrichten

Wil je een eigen salon starten? Afhankelijk van de behandelingen die je wilt gaan bieden heb je een stoel en/of een behandeltafel nodig. Daarnaast is een zadelkruk heel handig, je kunt hiermee eenvoudig blijven zitten tijdens de behandeling. Op die manier wordt je minder snel moe.

Goede kapper in Zuid-Holland

A Verde Salon & Spa is Kapper in Voorschoten en biedt ook schoonheidsbehandelingen aan. Naast een goede kapper vind je hier ook alles voor een prettige gezichtsbehandeling.

Oogleden opereren

Ook al zit je haar goed, dan kunnen hangende oogleden je zelfvertrouwen alsnog flink verpesten. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren door een ervaren specialist en ga weer met nieuwe zelfvertrouwen het leven door.

Frisse open blik

Je gezicht is het eerste wat andere mensen van je zien. Hierdoor zijn aandoeningen in het aangezicht vaak en bron van onzekerheid. Met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie kun je weer met een frisse open blik en met extra zelfvertrouwen door het leven. Ga langs bij Cosmed Kliniek.

Haartransplantatie

Bij Haarkliniek de Kroon kun je een professionele haartransplantatie laten uitvoeren. Ga voor een natuurlijk een optimaal resultaat.

Een eigen kapsalon

Wil je graag een eigen kapsalon beginnen? Dit mag niet altijd zomaar aan huis, dus je zult een pand moeten uitzoeken. Laat je adviseren omtrent zakelijk huurrecht.

Dental care in Amsterdam

For good dental care in Amsterdam, please visit the website of Dentist Amsterdam.
loreal

Kiezen voor een troffelvloer

Waarom zou je als kapperszaak kiezen voor een troffelvloer? Er zijn verschillende grote voordelen verbonden aan een troffelvloer ten opzichte van andere soorten vloeren. Kijk op de website van G-vloeren en bekijk de mogelijkheden voor troffelvloeren.

Zorgverzekering afsluiten

Een zorgverzekering is iets wat elke Nederlander dient te hebben. Ben je op zoek naar een nieuwe zorgverzekeraar? Kijk dan op de website van verzekering.nl voor een overzicht van verschillende aanbieders van zorgverzekeringen.

Kiezen voor een troffelvloer

Waarom zou je als kapperszaak kiezen voor een troffelvloer? Er zijn verschillende grote voordelen verbonden aan een troffelvloer ten opzichte van andere soorten vloeren. Kijk op de website van G-vloeren en bekijk de mogelijkheden voor troffelvloeren.

Hygiënepapier

De term hygiënepapier staat voor alles wat je voor je dagelijkse (gebruiks)hygiëne nodig hebt, zoals handoeken, keukenrollen, tissues, servetten en toiletpapier.

Je eigen kleding maken!

Een leuke manier om vrije tijd te besteden is om kleding te maken. Kijk eens in een stoffenwinkel.

Zoek je een CRM systeem voor een bedrijf in de cosmetica?

Dan adviseren we je van harte om te kijken op de website van crmoverzicht.nl waar je eenvoudig een CRM-systeem kunt vinden voor jouw praktijk/kliniek.

De kapsalon voor jou

Opzoek naar een Barber behandeling in amsterdam ? Kom dan nu langs bij hisamsterdam.nl en laat je informeren over de mogelijkheden.

Waxen bij een Waxbar

Voor een gladde en frisse huid en uitstraling is het waxen van je haartjes een geschikte oplossing. Dit kan op een professionele manier bij The Wax Bar gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda , Amersfoort en Noordwijk. Het concept van The Wax Bar is overgebracht vanuit Singapore en biedt je een van de meest comfortabele en professionele wax behandelingen die er bestaat.

Bedrijfskleding in de kapperszaak

Is het jou ook wel eens opgevallen dat het personeel in kapperszaken doorgaans dezelfde bedrijfskleding draagt? Je kunt bedrijfskleding laten bedrukken zodat je hele team in dezelfde stijl loopt.

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden