Schoonheidstips

Fillers

Bij filler Centrum Amsterdam staat veiligheid en een natuurlijk resultaat voorop. De ervaren cosmetisch artsen kunnen in een gratis consult voor u beoordelen welke filler behandeling het best bij uw gezicht past.

Keratine behandeling

Als u voor een speciale gelegenheid een keer zijdezacht haar wil hebben, net als filmsterren en modellen is een keratine behandeling de ideale oplossing. De Braziliaanse topstylisten zorgen ervoor dat u 4 maanden kunt genieten van gezond en glanzend stijl haar.

Eigen salon inrichten

Wil je een eigen salon starten? Afhankelijk van de behandelingen die je wilt gaan bieden heb je een stoel en/of een behandeltafel nodig. Daarnaast is een zadelkruk heel handig, je kunt hiermee eenvoudig blijven zitten tijdens de behandeling. Op die manier wordt je minder snel moe.

 

Goede kapper in Zuid-Holland

A Verde Salon & Spa is Kapper in Voorschoten en biedt ook schoonheidsbehandelingen aan. Naast een goede kapper vind je hier ook alles voor een prettige gezichtsbehandeling.

Oogleden opereren

Ook al zit je haar goed, dan kunnen hangende oogleden je zelfvertrouwen alsnog flink verpesten. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren door een ervaren specialist en ga weer met nieuwe zelfvertrouwen het leven door.

Frisse open blik

Je gezicht is het eerste wat andere mensen van je zien. Hierdoor zijn aandoeningen in het aangezicht vaak en bron van onzekerheid. Met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie kun je weer met een frisse open blik en met extra zelfvertrouwen door het leven. Ga langs bij Cosmed Kliniek.