Haarwerken Elly

Cosmetische behandelingen die je echt moet kennen!

Geplaatst op

Er bestaan verschillende cosmetische behandelingen die je kunnen helpen weer te stralen. Soms ontstaan er in je leven problemen en je kunt je druk maken over cosmetische issues, bijvoorbeeld de tint van je tanden of hun vorm. Ook last hebben van aambeien – niet te zien – kunnen je veel leed berokkenen. Of het nu zichtbaar of onzichtbaar is, je kunt gerust zijn, er bestaan verschillende behandelmethodes voor.

Fillers

Het wonder van fillers is, dat je met deze behandeling weer volume terugkrijgt in je huid. Bijvoorbeeld onder je ogen. Daarnaast is het een lichaamseigen stof hydraluron zuur, waardoor je vrijwel geen gezondheidsrisico’s loopt. Dat was vroeger wel anders, want toen werd er gebruik gemaakt van permantente fillers, zoals siliconenolie. Je ziet er jonger uit en komt snel ven de wallen af die je ouder laten lijken.

Botox

We kennen Botox al een tijdje en het heeft enkele voordelen:

  • Spieren trekken minder samen waardoor huid erboven tot rust komt
  • Het is ook te gebruiken bij migraine en tandenknarsen
  • Het is een veilig product dat afgebroken wordt door het lichaam

Natuurlijk is het erg belangrijk dat de dosering niet te hoog is, zo voorkom je dat je een uitdrukkingsloos gezicht krijgt. In het verleden is het op dit punt nogal eens verkeerd gegaan. We hoven je vast niet uit te leggen dat over dosering voor afzichtelijke resultaten zorgt.

Facings

Erger je je aan de vorm van je tanden? Dan kun je met facings de vorm hiervan veranderen. Ook de tint is moeiteloos aan te passen. Facings zijn op maatgemaakt door de tandarts en het plaatsen ervan is pijnloos.

Bleken

Wanneer je gaat bleken bij de tandarts worden je tanden al snel een aantal tinten lichter. Precies de bedoeling! Zorg ook hier dat je geen overdosering krijgt, want dan ontstaat er wat in de wandelgangen wel het Joling-effect genoemd wordt: een fonkelwit gebit, wat natuurlijk bijzonder onnatuurlijk oogt.

Aambeien behandelen

Je ziet het niet, maar erg lekker zit het niet. Wanneer je last hebt van aambeien is er een mogelijkheid hier wat aan te laten doen. Neem contact op met je huisarts en het cosmetisch centrum. Dan is er spoedig een behandelplan voor je opgesteld waardoor je kwaal al snel tot het verleden behoort.

Conclusie

Er is veel in de wereld op cosmetisch gebied waar we ons aan kunnen ergeren. Gelukkig is er ook voor veel problemen een oplossing te verzinnen. Neem contact op met je huisarts, tandarts of het cosmetische centrum voor een intake. De eerste stap ligt bij jezelf!

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden