Haarwerken Elly

Coupe soleil op Ibiza

Geplaatst op

Nog even snel voor je op vakantie gaat langs de kapper? Je gebruikelijke kapper kan het nog wel eens druk hebben en misschien op de korte termijn geen plek meer voor je hebben. Als je dan toch naar een andere kapper zal moeten gaan, waarom maak je dan niet de keuze om tijdens je vakantie een bezoek aan een kapper te brengen? Het kan nog wel eens een hele uitdaging zijn om jezelf duidelijk te maken bij een buitenlandse kapper. En eerlijk is eerlijk, we zijn allemaal toch een beetje ijdel als het over ons kapsel gaat. Een Nederlandse kapper zou dan de ideale oplossing bieden. Deze zijn er dan ook zeker te vinden, vooral op Ibiza.

Een Nederlandse kapper op Ibiza biedt een aantal voordelen. Zo ben je allereerst dus niet afhankelijk van de beschikbaarheid van je eigen kapper in Nederland. Daarnaast is natuurlijk het belangrijkste voordeel dat je in je eigen taal kan communiceren en zo makkelijk je wensen kenbaar kan maken. Dit zorgt er vaak ook voor dat je je meer op je gemak voelt en de kapper dusdanig vertrouwt dat je eerder de keuze zal maken om de kapper meer te laten doen aan je haar dan het bij laten knippen. Misschien durf je het zelfs wel aan je haar te laten verven.

Naast een ontspannen vakantie eiland, is Ibiza een veel gebruikt decor voor bruiloften. Wanneer hier de taalbarrière wegvalt door de klus onder te brengen bij een Nederlandse kapper, zal het vertrouwen beter zijn en wederom de wensen makkelijker kenbaar te maken. Of het nou jouw eigen grote dag is, de kapsels van de bruidsmeisjes gedaan moeten worden of je gewoon als gast aanwezig bent, je brengt je wensen makkelijker over in je eigen taal, wat een prettig gevoel van vertrouwen zal geven voor je grote dag.

Ibiza is natuurlijk ook het feest eiland van Europa. De nodige partylooks of hippie stijl kapsels, de kappers op Ibiza weten precies wat er in de mode is in de partyscene. Een Nederlandse kapper biedt dan de perfecte combinatie van kennis van de mode van dat moment en het vertrouwen door Nederlandse communicatie.

Ga jij binnenkort naar Ibiza? Laat de stress om een plekje bij je kapper in Nederland achterwege en ga op zoek naar een goede Nederlandse kapper op het eiland. De communicatie in het Nederlands zal jou genoeg vertrouwen geven om daar jouw partylook, bruidskapsel of je coupe soleil te laten stijlen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden