Haarwerken Elly

Een hele nieuwe look voor 2021

Geplaatst op

Omdat het nieuwe jaar alweer bijna voor de deur staat, is het goed om de verschillende trends eens onder de loep te nemen. Dat is nu precies wat wij gaan doen in deze blog. Elk jaar weer zijn het de modeontwerpers die globaal aangeven welke kant het met de mode op gaat. Deze ontwerpen, die op de catwalk te zien zijn, worden daarna door de confectie vertaalt naar betaalbare en vaak ook draagbare kleding. De meest gekke creatie van de modeontwerpers krijgen een gangbare gestalte voordat ze in de winkel belanden. In deze blog nemen we een aantal tips met je door. Lees snel verder om er niets van te missen het komende jaar. 

Teruggrijpen op het verleden

Het is om de zoveel jaar de gewoonte om terug te grijpen op kleding van decennia daarvoor. Dit is een manier om een soort nostalgische look te maken, maar ook om gewoon te profiteren van uitvindingen ten aanzien van kleding die in het verleden gedaan zijn. Waarom zou je immers een goed idee niet nog een aantal keer mogen gebruiken? Precies, er is namelijk geen regel die bepaalt dat designs uit de jaren zeventig en tachtig nooit meer gebruikt mogen worden. Dat wordt in 2021 dus gedaan. En zeker met de nodige resultaten, die de aandacht verdienen. Je zult weer de grote brillen, brede jasjes en veel flanellen ontwerpen zien. Gewoon omdat het leuk is. 

Een compleet outfit van A tot Z

Het is tegenwoordig mogelijk om een compleet outfit van A tot Z samen te stellen uit kledingstukken met designs afkomstig uit verschillende decennia. Dat is erg leuk, speels en je zult er in 2021 veel van zien. We hebben al een aantal zaken genoemd. De veters hebben echter nog geen aandacht gehad; die worden altijd ietwat voor lief genomen terwijl dat naar ons idee unfair is. Het is heel erg leuk dat veters kopen tegenwoordig een hele belevenis kan zijn. Online zijn er namelijk zoveel verschillende ontwerpen te vinden dat je hoofd ervan gaat duizelen. We raden je aan om eens rond te kijken. Het is erg leuk en creatief om hier aandacht aan te besteden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden