Haarwerken Elly

Fronsrimpel behandelingen

Geplaatst op

Fronsrimpels zijn rimpels tussen je wenkbrauwen. Je ziet ze als iemand fronst, maar naarmate je ouder wordt, kunnen deze rimpels ook blijvend zijn. Door deze lijnen in je huid lijkt het alsof je continu fronst. Hierdoor krijg je een boze of gestreste blik. In dit artikel lees je hoe je fronsrimpels kunt tegengaan en met welke behandelingen je ervan af komt.

Fronsrimpels voorkomen

Het is lastig om fronsrimpels te voorkomen. Naarmate je ouder wordt, is het natuurlijk dat er rimpels in je huid ontstaan. Toch zijn er factoren die kunnen bijdragen aan het sneller krijgen van fronsrimpels. Als je hier bewust van bent, kun je er zeker wat aan doen!

Geen stress

Probeer stress zoveel mogelijk te vermijden. Door kalm en ontspannen door het leven te gaan, ga je het ontstaan van fronsrimpels tegen Stress heeft sowieso al een negatieve invloed op je lichaam en geest, dus relax!

Frons zo min mogelijk

Sommige mensen fronsen van nature ontzettend veel. Dit hoeft niet alleen te gebeuren wanneer iemand boos is, maar kan ook voorkomen wanneer iemand verbaasd is. Het is onmogelijk om fronsen helemaal te voorkomen, maar probeer het zoveel mogelijk te beperken.

Draag een zonnebril

Fel zonlicht en licht van de zonnebank hebben dragen bij aan het ontstaan van fronsrimpels. Ook in de winter kan de zon laag staan er erg fel zijn. Draag ook dan een zonnebril.

Behandelingen fronsrimpels verwijderen

Wanneer je al fronsrimpels hebt, zullen bovenstaande tips niet helpen om ze te verminderen. De beste optie is dan om de fronsrimpels te laten verwijderen bij een cosmetische kliniek. Je kunt ook langs finelaserclinic gaan.

Tip! Bekijk altijd even of de artsen geregistreerd staan in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dit is een wettelijk register waarin alle erkende zorgverleners. Ook is het verstandig om een kliniek te kiezen die is gecertificeerd door de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Zo weet je dat je bij een kliniek wordt behandeld waar kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Botox

Fronsrimpels worden vrijwel altijd verwijderd met behulp van Botox. Botox is een middel dat de spieren in je voorhoofd ontspant. Hierdoor worden je fronsrimpels geminimaliseerd of helemaal verwijderd.

Fillers

Fillers worden vaak niet hoofdzakelijk gebruikt om fronsrimpels te verwijderen. Meestal is Botox voldoende, maar soms worden fillers gebruikt om diepe rimpels op te vullen.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden