Haarwerken Elly

Haar sieraden trends voor najaar 2018

Geplaatst op

Vandaag gooien we het even over een andere boeg. Ik heb mijn vriendin, Marieke Lacroix gevraagd om wat tips te delen omtrent sieraden voor in het haar. Marieke is namelijk expert op het gebied van haar styling d.m.v. sieraden en juwelen en andere accessoires.

We beginnen met de haarklemmen. Een onderbenut accessoire in de haarmode wereld. Haarklemmen zijn o.a. ideaal voor een bruiloft. Het is echt een quick win want de haarklemmen zijn heel makkelijk in en uit te doen, en ze zijn zeer voordelig in de aanschaf.

Tip: Mooie haarklemmen o.a. voor bruid | Ikbensieraden

Verder ben ik een groot voorstander van haarpinnen. Voor dit type haar sieraad gelden eigenlijk dezelfde voordelen als de eerder beschreven haarklemmen. Sommige mensen vinden haarpinnen lekkerder zitten t.o.v. haarklemmen, maar weer andere vinden juist vice versa. Dit is een kwestie van smaak en gevoel en verschilt dus per mens. Wat je sowieso kan doen is beide bestellen want kost beide vrijwel niets en gewoon uitproberen wat beste voor jou werkt.

Er zijn binnen de steekpinnen wel onderscheid te maken tussen spiraalpinnen en steekpinnen. Voor versteviging doeleinden bijv. om een knot te creëren kan je beter opteren voor een steekpint. Voor esthetische doeleinden kies je dan voor een enkelvoudige spiraalpin.

Uitgelicht: Leuke haarpinnen o.a. voor bruid of knotje | Ikbensieraden

Zoals aangegeven mijn advies zou zijn koop gewoon een haarpin en ook een haarklem en kijk wat bij jou beste werkt en fijn aanvoelt. Voor aanstaande bruiden is mijn tip om te zoeken naar haarpinnen of andere haarsieraden met zirkonia of parel. Deze zijn uitermate geschikt voor een wedding.

Wat betreft haarsieraden inspiratie raden wij ook aan om een account aan te maken op het sociale media platform Pinterest. Hier kun je veel inspiratie opdoen omtrent leuke alternatieve haar sieraden stijlen. Ook op YouTube staan veel zogenaamde tutorials waar stap voor stap uitgelegd wordt hoe het haar te stijlen. Zo kan iedereen in de weer met haarsieraden.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden