Haarwerken Elly

Haarimplantatie laten doen

Geplaatst op

Als u een haarimplantatie wilt laten doen dan hebt u daarin zeer veel keuze. Er zijn tal van haarklinieken waar de haartransplantatie uitgevoerd kan worden. De kwaliteit kan per kliniek verschillen en zelfs per haarchirurg. En verder kan de prijs en de afstand ook een overweging zijn. Men kan kiezen om in het binnenland haar te laten transplanteren voor het gemak, maar aan de andere kant kan het economischer zijn om naar Turkije te gaan om voor een lagere prijs een hogere kwaliteit haarbehandeling terug te krijgen.

Een ander punt om rekening mee te houden zijn de technieken die kunnen worden toegepast om de haarimplantatie tot stand te brengen. Zo zijn er methoden als FUE en FUT die elk een anders effect hebben op het resultaat. Het is dus verstandig om goed ingelezen te zijn over alle haartransplantatie mogelijkheden.

Haartransplantatie in Turkije

Een eerste overweging is of men een haartransplantatie laat doen in Nederland of juist in Turkije. Het voordeel van een haarimplantatie laten doen in een Turkse haarkliniek is dat men vele malen minder kwijt is aan de behandeling. In Nederland kan men haren laten transplanteren voor zo’n €2.500 tot €10.000 daarbij zullen dan 2.000 grafts worden getransplanteerd. Hiertegenover kan men haren laten implanteren in Turkije voor een prijs rond de €1.500 en €3.500 waarbij er zo’n 3.500 grafts in één haarbehandeling kunnen worden geïmplanteerd. Dat scheelt dus enorm in de kosten. Verder zijn veel Turkse haarchirurgen ISHRS gecertificeerd en hebben meer ervaring dan andere specialisten in Europa wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

Transplanteren met nieuwe technieken

Er zijn diverse technieken om haren te transplanteren. De FUT en de FUE zijn de meest doorgaande manieren. Hierbij is de FUT techniek verouderd vanwege de omvang van de ingreep en het resultaat. Bij deze methode wordt er een reep huid verwijdert met haarfollikels en op de gewenste plek aangebracht. Dit laat echter een groot litteken achter op het donorgebied. Met FUE kan men individuele haarfollikels implanteren waardoor het resultaat vele malen natuurlijker oogt en minder ingrijpend is.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden