Haarwerken Elly

Haartrends van het najaar 2018

Geplaatst op

De herfst staat alweer voor de deur. En dat betekent dat er ook weer een heleboel haartrends zijn gespot voor het najaar. Wil jij weten met welke kapsels je helemaal goed zit deze herfst? In deze blog brengen we je op de hoogte van een aantal belangrijke trends.

Warme tinten

Een tijdje geleden zagen we vooral koele kleuren, zoals grijstinten. Maar dit najaar worden ook de warme tinten helemaal hip. Warmte tinten hebben als bijkomend voordeel dat je haar er gezonder uitziet. Grijstinten kunnen ervoor zorgen dat je haar er dood en dof uitziet, maar warme kleuren laten je haar juist stralen.

Korte bob

De korte bob werd in de zomer al vaak gespot, en dat is niet zo gek. Dit kapsel is namelijk lekker verfrissend tijdens een warme zomer. Toch is er voorspeld dat de korte bob ook in het najaar nog veel te zien zal zijn. Wil jij meedoen met de trends? Dan kun je eens overwegen om de schaar in je haren te laten zetten.

Roze tinten

Ook vage roze- en perziktinten gaan we waarschijnlijk veel zien dit najaar. Uitgewassen grijstinten zijn makkelijk te onderhouden en worden dus naar verwachting ook heel populair. Heb je blond haar? Dan is het wellicht leuk om te experimenteren met een roze tint in je haar.

Natuurlijke krullen

Ook deze trend is heel makkelijk. Het is namelijk helemaal hip om de natuurlijke textuur van je haar te laten zien. Laat je haar dus lekker natuurlijk vallen en draag eventueel een kant achter je oor. De krultang en stijltang mogen worden opgeborgen, want die heb je niet meer nodig bij dit kapsel!

Paardenstaart

De paardenstaart is een hele goede optie dit najaar. Maak een hoge, volle paardenstaart net als die uit de jaren tachtig en negentig. Ook kun je kiezen voor een chique paardenstaart hoog op je hoofd. Om deze look af te maken wikkel je een stukje van je eigen haar om het elastiekje. Beiden varianten zijn helemaal trendy! Heb jij te kort haar om een hoge paardenstaart te kunnen maken? Dat is geen enkel probleem! Je kunt namelijk extensions kopen die kunnen worden bevestigd aan je eigen haar. Er zijn bijvoorbeeld tijdelijke clip-in of wire extensions of meer permanente oplossingen zoals tape, weave of keratine extensions.

Hoofddeksels

Heb jij snel een koud hoofd in de herfst? Dan kun je ervoor kiezen om een hoofddeksel te dragen. Kies bijvoorbeeld voor de ouderwetse muts met een klep. Of ga voor een leuke gekleurde headwrap. Zo ben jij bestand tegen regenachtig herfstweer, en zie je er ook nog eens heel trendy uit!

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden