Haarwerken Elly

Heeft je man een snor? Geef hem snorwax cadeau!

Geplaatst op

Hoewel de baard tegenwoordig helemaal in is, kunnen we ons voorstellen dat je het niet zo ziet zitten om het grootste deel van je gezicht met haar te bedekken. Jij hebt gekozen voor een gedistingeerde snor. Voor veel mannen de vraag hoe je het beste ervoor kan zorgen dat je snor de hele dag mooi strak en verzorgd blijft zitten.

 

Snorwax

Misschien weet jij misschien in grote lijnen wat snorwax is, maar voor die mannen die dat niet helemaal weten, snorwax is een product, dat ervoor zorgt dat je snor supergoed, maar dan ook echt supergoed in model blijft zitten. Snorwax heeft daarnaast ook nog een verzorgende werking, want er zitten voedingsstoffen in, die ervoor zorgen dat je snor gezond blijft.

Snor of baardproducten

Er is wel degelijk een verschil tussen de producten die je voor je baard of snor kan krijgen. Het grootste verschil is de “hold” van het product. Een snor heeft vaak een wat specifiekere vorm, waarin jij hem wil stijlen. Een grote snor zal zonder enig product zijn haren laten vallen, maar met een snorwax, kan jij hem in een model krijgen die jij wil. Snor wax is ook puur en alleen om je snor te modeleren en de producten voor je baard, zijn echte verzorgingsproducten.

Hoe te gebruiken

Voor het stijlen van je snor, gebruik je geen baardtrimmer of iets dergelijks, maar een baard of snorschaar. Door zo’n schaar te gebruiken, voorkom je eventuele misstappen waardoor je weer van voren af aan kan beginnen met het laten groeien van je snor.

Als je een snorwax gaat gebruiken, zal je zien dat het beste wel een dikke pasta is. Schraap als het ware met je vinger een laagje van de snorwax en wrijf dit in je handen, totdat het warm en lichtelijk vloeibaarder is geworden. Als het warm en vloeibaar is geworden, is het tijd om het op je snor aan te brengen.

Masseer het echt goed in je snorharen en probeer tot aan de wortels van je haren door te dringen. Dus niet alleen op je snor smeren, maar ook echt goed erin wrijven. Als je de wax eenmaal hebt aangebracht, kan je beginnen met stijlen. Kam eerst de haren netjes uit elkaar en modeleer vervolgens je snor met een kam of met je vingers. Maak het geheel af met een lekkere Aftershave en je bent helemaal het heertje.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden