Haarwerken Elly

Hoe je zelf je tanden kunt bleken

Geplaatst op

Voor veel mensen is uiterlijke verzorging van groot belang en hier kunnen verschillende aspecten bij komen kijken. Een van deze aspecten kan goede tandverzorging zijn. Bij een goede tandverzorging kan het wit houden van je tanden ook meegenomen worden. Dit werkt niet voor iedereen hetzelfde, maar je kunt er echter wel zelf invloed op hebben. Als je je tanden witter wilt maken dan ze nu zijn, kun je ervoor kiezen om je tanden te laten bleken. Dit kun je laten doen door een professional, de tandarts of door de taak zelf op te nemen.

Thuis tanden bleken

Je hebt de mogelijkheid om thuis zelf je tanden te bleken. Dit kun je doen door een tandenbleekset van Your Smile White. Deze tandenbleekset komt inclusief drie gratis gels en bevatten enkel natuurlijk ingrediënten. De producten staan garant voor een pijnloze, onschadelijke behandeling om je tanden witter te maken. Naast de gels bevat de set ook een LED-apparatuur inclusief batterij en een herbruikbaar mondstuk. Dit mondstuk is flexibel waardoor het voor iedereen mogelijk is om deze bij levering te kunnen gebruiken. De set bied je de mogelijkheid om je tanden tot wel acht tinten witter te maken!

Het gebruik

Als je er eenmaal aan toe bent om je tanden te bleken, dan kun je dit stapsgewijs doen. Allereerst dien je het mondstuk op het apparaat te plaatsen. Vervolgens breng je 1/4e van de gel uit de tube aan op de zowel de boven- als onderzijde van het mondstuk. Het komt er dus op neer dat je een halve tube per behandeling gebruikt. Je kunt dus in totaal zes behandelingen uitvoeren. Als je de gel hebt aangebracht doe je het apparaat in je mond, druk je op de knop en wacht je tien minuten. Na deze tien minuten kun je je mond met warm water spoelen. Vervolgens herhaal je dit zes dagen opeenvolgend. Met deze stappen bereik je het beste eindresultaat.

Erg gemakkelijk

Tanden bleken kan dus erg gemakkelijk thuis en dit gaat ook nog eens veilig en op een natuurlijke manier. Naast het gebruikmaken van de tandenbleekset, kun je ook de tandpasta van Your Smile White gebruiken. Om echt optimaal resultaat te bereiken kun je een combinatie van de twee producten gebruiken. Dit zorgt er dus voor dat je een nog beter resultaat krijg dan wanneer je simpelweg alleen de tandpasta gebruikt. Veel verschil met thuis je tanden bleken of bij de tandarts is er niet, behalve als je kijkt naar de prijs. Als je het thuis wilt doen dan ben je veel minder geld kwijt dan wanneer je het bij de tandarts laat doen.

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden