Haarwerken Elly

Hoe lang werken fillers?

Geplaatst op

Hoe lang de effecten van huidfillers zullen aanhouden, hangt af van het product, het gebied van de behandeling en de patiënt. In het algemeen geldt: hoe dichter het product is en hoe dieper het wordt geïnjecteerd, hoe langer het zal meegaan, hoewel dit geen harde en snelle regel is. Om je resultaten te behouden, zal je cosmetisch chirurg de behandeling eenvoudigweg herhalen, waarbij hij de hoeveelheid en de technieken zo nodig aanpast om een optimaal resultaat te garanderen.

Hyaluronzuurfillers zijn meestal de meest tijdelijke optie en worden daarom vaak aanbevolen voor patiënten die voor het eerst een filler gebruiken. Deze duren doorgaans 6 tot 18 maanden. Injecties aan de lippen zullen iets sneller slijten dan die aan de nasolabiale plooien. Bepaalde HA-fillers, zoals VOLUMA, zijn geformuleerd om langer mee te gaan, maar zijn meestal beperkt tot bepaalde gebieden, zoals de wangen.

Synthetische fillers gaan meestal langer mee, omdat ze niet door het lichaam worden geabsorbeerd. Ze kunnen een goede optie zijn voor de juiste patiënt, maar je wilt bereid zijn om je in te zetten voor resultaten die er voor meerdere jaren zullen zijn – en kies een ervaren, gekwalificeerde leverancier wiens esthetische stijl je graag wilt.

Vet injecties zijn bedoeld om oneindig lang mee te gaan, maar sommige van de geïnjecteerde vet wordt verwacht niet te overleven. In eerste instantie kan je cosmetisch chirurg het behandelingsgebied opnieuw behandelen, wat resulteert in een in eerste instantie vollere look die zich geleidelijk zal vestigen in een meer natuurlijke uitstraling.

Het kiezen van een aanbieder voor filler behandelingen

Als je een aanbieder voor injecteerbare behandelingen kiest, geef je beslissing dan dezelfde mate van zorg en controle als bij een chirurgische ingreep. Niet-chirurgische vullerbehandeling is nog steeds een medische procedure die specifieke training, kennis en vaardigheden vereist om een veilige behandeling en natuurlijk ogende resultaten te garanderen. Kies een zorgverlener met een uitgebreide kennis van de gezichtsanatomie, een goed ontwikkeld esthetisch oog en de vaardigheid en precisie van een chirurg.

Wie je ook kiest, zorg ervoor dat je zorgverlener een bewezen achtergrond heeft in de cosmetische geneeskunde, evenals training en ruime ervaring met het uitvoeren van vulmiddelinjecties. Vraag om foto’s te zien van de patiënten van een potentiële zorgverlener voor en na de behandeling.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden