Haarwerken Elly

Injectables: een veilige cosmetische behandeling

Geplaatst op

Een kapsel wat past bij je contouren, maakt je mooier. Je voelt je er vaak goed beter door. Voor veel vrouwen kan een goed gevoel van binnenuit soms betekenen dat ze kiezen voor cosmetische ingrepen – zoals lasers, plastische chirurgie of injectables – aan de buitenkant. Elke vrouw heeft het recht om haar uiterlijk te veranderen op de manier waarop ze dat nodig acht. Een steeds populairdere manier om dit te doen is door middel van injectables.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn formules die in de huid worden geïnjecteerd – vandaar de naam – om het uiterlijk en soms de structuur van de huid te veranderen. Ze zijn onderverdeeld in vier hoofdcategorieën:

  • neuromodulatoren (diepvriezers),
  • vulstoffen, biostimulatoren (collageenopbouw) en
  • vetmodulatoren (oplosmiddelen).

Injectables worden steeds populairder!

Waarom worden injectables steeds populairder? Een van de redenen is dat ze veel veiliger en minder invasief zijn dan traditionele plastische chirurgie.

“Voorafgaand aan de laatste tien jaar of zo, had je alleen maar een operatie”, zegt Paul Jarrod Frank, MD, een cosmetische dermatoloog en oprichter van The 5th Avenue Dermatology Surgery and Laser Center. “Het gebruik van injectables is de nummer één vorm van cosmetische verbetering in de wereld geworden vanwege het gemak, de veiligheid en de directheid.

Met de verscheidenheid aan opties die er zijn, kan het verwarrend zijn om te weten wat elk van hen is en wat het doet – en dat is waar we binnenkomen om het allemaal te helpen afbreken. We spraken met een grote steekproef van dermatologen en plastisch chirurgen om zoveel mogelijk informatie over injectables te krijgen. De meningen van deze experts: Alle injectables zijn gelijk. “Er is niet een specifieke injectie die het beste is,” zegt Dr. Frank. “Ik probeer mijn patiënten niet te een injectiespuit van een specifieke fabrikant te verkopen. Ik probeer ze te verkopen op basis van de resultaten.

Of u nu geïnteresseerd bent in injectables of niet, wij denken dat het belangrijk is om uzelf op de hoogte te brengen van wat er voor mogelijkheden zijn om weloverwogen keuzes te maken over en/of hoe u uw functies wilt veranderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden