Haarwerken Elly

Kappers App Laten Maken

Geplaatst op

Wilt u een kappers app laten maken om uw klanten nog beter te bedienen? Met de speciale kappers app van iMediaStars  bedient u niet alleen uw klanten maar zorgt deze applicatie ook voor meer omzet voor uw bedrijf.

Al uw bezoekers en klanten hebben tegenwoordig hun smartphone bij zich en is het natuurlijk tijdens het wachten of een knipbeurt een ideaal moment om de app dan ook te gebruiken. Een onmisbare tool om dan ook in te zetten voor uw kapperszaak.

Mogelijkheden kappers App

Met de kappers app van iMediaStars kunnen klanten u eenvoudig bereiken en een afspraak maken. Laat klanten direct contact opnemen via telefoon of email en vindt men via de speciale route map altijd de weg. Via de speciale afspraken functie zien uw klanten altijd wanneer er een plek voor hun vrij is.

Een handige functie die niet mag ontbreken in de app is de spaarkaart. Geen papieren rompslomp meer maar gewoon digitaal sparen in de app. Klanten kunnen via de spaarkaart zelf hun punten bijhouden en bedenkt u een leuke actie die men kan verzilveren als alle stempels zijn behaald.

Verder zijn er nog veel meer handige functies waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een foto galerij of gratis pdf e-book.

Voordelen kappers app

Wij leveren uw app volledig op in uw eigen huisstijl, u heeft dus geen omkijken naar het design. Tevens delen wij alle functies in voor u en kunt u deze eerst zelf testen in een aangeleverde demo. Aanpassingen kunt u na oplevering zelf uitvoeren. Zo kunt u verhuizen met uw kapperszaak of zijn prijzen en openingstijden niet meer up-to-date. Via een eigen CMS kunt u dan ook zelf aanpassingen doen die gelijk zijn te zien in de app.

Via het CMS kunt u alle statistieken inzien van de app, spaarkaarten gebruik inzien en onbeperkt push berichten versturen. Via het versturen van een push bericht krijgt elke app gebruiker gelijk uw boodschap te zien en erg handig om dan ook te gebruiken voor speciale acties.

Demo kappers app

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en nieuwsgierig geworden? Wij bieden u de mogelijkheid om de kappers app eerst te testen en te proberen. Stuur ons uw logo toe en heeft u binnen een week een werkende demo van ons.

Bent u helemaal tevreden en wilt u voor uw kapperszaak een app laten maken dan staat de app binnen 2 weken voor u online.

Ook na de oplevering van de applicatie staat iMediaStars natuurlijk altijd voor u klaar. Wij bieden 24/7 ondersteuning en beantwoorden graag al uw vragen.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden