Haarwerken Elly

Kappersstoelen zijn belangrijk voor het werkgemak

Geplaatst op

Een kappersstoel is een belangrijk onderdeel van een kapsalon. Het is de plaats waar klanten plaatsnemen voor hun knip- of kleurbehandeling. Er zijn verschillende soorten kappersstoelen beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Meest voorkomende kappersstoel

Een van de meest voorkomende kappersstoelen is de hydraulische kappersstoel. Deze stoel is voorzien van een gasveer die de hoogte van de stoel aanpast, waardoor de kapper op een comfortabele hoogte kan werken. Deze stoelen zijn ook vaak voorzien van een voetensteun voor extra comfort voor de klant.

Er zijn ook kappersstoelen die elektrisch verstelbaar zijn. Deze stoelen kunnen worden aangepast met een druk op de knop, wat het verstellen van de hoogte een stuk eenvoudiger maakt. Dit is handig voor kapsalons die veel drukte hebben, omdat de stoel snel aangepast kan worden voor de volgende klant.

Kappersstoelen met een ontwerp

Er zijn ook kappersstoelen met een draaibaar ontwerp. Deze stoelen kunnen worden gedraaid zodat de kapper aan beide kanten van de klant kan werken. Dit is handig voor kapsalons met meerdere kappers, omdat de kappers geen tijd hoeven te verliezen door de stoel voor iedere klant te verplaatsen.

De bekleding van de kappersstoel is ook belangrijk. Kappersstoelen kunnen worden bekleed met leer of kunststof. Leer is duurzamer en makkelijker schoon te houden dan kunststof, maar het is ook duurder. Ik zag een website waar je dit kunt vinden: hairservicebreda.nl

Een kappersstoel is een investering voor een kapsalon, dus het is belangrijk om een stoel te kiezen die aan de eisen van de salon voldoet. Of het nu gaat om een hydraulische, elektrische of draaibare stoel, of een bekleding van leer of kunststof, er is voor iedere kapsalon een geschikte kappersstoel beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden