Haarwerken Elly

Lekker ontspannen, hoe doe je dat?

Geplaatst op

Buitenshuis ontspannen

Je kan bijvoorbeeld naar een wellnessresort, daar kan je heerlijk in de sauna en alles even vergeten. Even heerlijk je spieren ontspannen en afvalstoffen uit je lichaam zweten. Als het zonnetje schijnt kan je ook bijvoorbeeld een dagje gaan stappen, alleen of met vrienden. Een terrasje pakken of ergens heerlijk een diner eten. Het hoeft niet duur te zijn, je kan het maken precies zoals jij het wilt.

Ook kan je naar de bioscoop gaan en de film zien die je al zo lang wilt kijken. Of je probeert een nieuwe soort film die je normaal niet kijkt. Misschien kom je erachter dat je het leuker vindt dan je dacht!

Binnenshuis ontspannen

Als je wat meer een introvert bent kan je altijd nog thuis ontspannen. Lekker met snacks op de bank liggen, in bad gaan liggen of lekker in de tuin bezig gaan. Plant mooie kleurrijke bloemetjes in je tuin, die zullen je zeker weten altijd opfleuren.

Mindfulness is ook een goede optie om te ontspannen, zo kan je beter in contact komen met je eigen gevoelens en emoties. Begrijp jezelf beter door goed naar jezelf te luisteren. Je lichaam vertelt je alles wat je nodig hebt.

Soms is het ook lekker om helemaal niks te doen. Gewoon even zitten of liggen en helemaal niks doen of denken. Eventjes de dag over je heen laten komen en je lichaam goed laten rusten. 

Wat je ook kan doen is op een erotische manier ontspannen, dit wordt vaak over het hoofd gezien. Dit kan je doen met behulp van je partner door te vrijen. Maar ook zonder een partner, met je eigen handen of met een hulpmiddel. Vaak worden hulpmiddelen aangeschaft om het erotische genot te verbeteren. Bijvoorbeeld vibrators, zoals de vibrator Tarzan. Gun jezelf dat moment van genot, vergeet jezelf niet te verwennen.

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden