Haarwerken Elly

Misencil Wimperextensions

Geplaatst op

Er zijn veel vrouwen die wimperextensions gebruiken. De extensions maken de wimpers voller en langer. Lange en volle wimpers worden vaak als vrouwelijk gezien, daarnaast leggen ze extra nadruk op je ogen. Vergelijkbaar met de werking van mascara of andere make up die het volume van de wimpers versterken. De Misencil Wimperextensions hebben overigens wel een aantal voordelen ten opzichte van mascara. Zo hoef je met extensions bijvoorbeeld niet bang te zijn voor vocht. Uitgelopen mascara is verleden tijd als je ervoor kiest om wimperextensions te gebruiken. Bovendien verkiezen veel vrouwen de uitstraling van Misencil Wimperextensions boven die van mascara.

Waarom kiezen voor Misencil?

Misencil is opgericht in Canada en bestaat inmiddels al meer dan 16 jaar. Tegenwoordig is het merk een bekende naam in de beautyscene. Er wordt steeds vaker voor Misencil Wimperextensions gekozen. Een belangrijke reden hiervoor is het natuurlijke effect dat de wimperextensions creëren. De standaard merken ogen al snel nep, waardoor de extensions niet het gewenste effect geven. De Misencil Wimperextensions zijn flinterdun, waardoor je ze bijna niet voelt. De extensions doen geen pijn, tenzij de extensions natuurlijk op de verkeerde manier op de wimpers worden aangebracht. Om deze reden is het een goed idee om specifiek voor een Misencil salon te kiezen. Er zijn veel salons die alleen nog maar de extensions van dit merk gebruiken.

Misencil Wimperextensions bevatten geen dierlijk materiaal of chemicaliën. Hierdoor zijn er weinig mensen die allergisch zijn voor de extensions van Misencil. Aangezien 1 op de 10 vrouwen last heeft van gevoelige ogen en/of een gevoelige huid, is dit wél zo prettig. Bij Misencil hechten ze niet alleen veel waarde aan de uitstraling van de extensions, maar ook aan veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

Het aanbrengen van de Misencil Wimperextensions

Als je het beste resultaat wilt, is het aan te raden om de Misencil Wimperextensions door een specialist aan te laten brengen. Er zijn verschillende technieken waarmee de extensions aangebracht kunnen worden. De meest bekende techniek is de techniek waarbij er slechts één extention per wimperhaar geplaatst wordt. In schoonheidssalons wordt er echter ook vaak voor gekozen om meerdere extensions per wimperhaartje te plaatsen. Op deze manier ontstaat er een nóg voller effect. Welke optie je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van je wensen en smaak.

Misencil wimper lijm is van hogere kwaliteit dan de gemiddelde lijm. Zo zal de lijmverbinding binnen een mum van tijd optimaal zijn, waardoor je probleemloos kunt zwemmen, sporten en douchen. Je hoeft dus niet de rest van de avond thuis te zitten nadat je de extensions hebt laten aanbrengen.

Hoe lang blijven de extensions mooi?

Wimperextensions van hoge kwaliteit kunnen een lange tijd blijven zitten. De wimpers kun je het beste om de 3 weken opnieuw laten opvullen. Indien je dit blijft doen, zullen je wimpers altijd vol en lang blijven. Doordat de wimperextensions een lange tijd blijven zitten, zijn ze bijvoorbeeld ideaal voor een vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om de extensions eenmalig aan te laten brengen voor een speciale gelegenheid. De meeste vrouwen die de wimperextensions van Misencil eenmaal hebben geprobeerd, kiezen er echter voor om ze vaker te gebruiken.

 

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden