Haarwerken Elly

Olie combineren met cellulite cups

Geplaatst op

Cellulite cups helpen je bij het behandelen van cellulite. De sinaasappelhuid waar vrouwen last van kunnen krijgen is niet te verwarren met cellulitis, daarom is er dus ook een ander soort behandeling nodig. Het toepassen van de bindweefselmassage doe je bovendien op het best wanneer je er ook nog olie aan toevoegt. Dit kan bijvoorbeeld massageolie zijn. Daarmee zorg je dat de vacuümgetrokken huid een stuk gemakkelijker met de cups te behandelen is. Dat zorgt voor optimale resultaten. Overweeg dit dus altijd. Op die manier maak je het bovendien voor jezelf ook gemakkelijker om hert succesvol aan te pakken.

De kuur
Cellulite aanpakken met cellulite cups doe je niet zomaar even. Niet alleen de jusite techniek voor de bindweefselmassage is belangrijk, ook andere zaken spelen mee. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om dit meerdere keren te herhalen. Het best kan er gewerkt worden in een kuurvorm. Dit betekent dat je twee keer per week de massage toepast en dit gedurende een aantal weken, bijvoorbeeld 5 of 6 volhoudt. Op die manier is de klacht het best te behandelen. De massage moet dan per keer ongeveer een halfuur duren voor optimaal resultaat. Dit is de ideale methode om er succes mee te hebben.

Andere mogelijkheid
Het kan zijn dat een specialist een alternatieve behandelmethode met de cellulite cups aanraadt. In dat geval zal er worden gesteld dat er eenmaal per week een cupping massage ondergaan moet worden. Dit hang af van de manier waarop de klacht zich manifesteert. Dit kan dus per persoon ook verschillen of het beter is om eenmaal of tweemaal per week een behandeling te doen of te ondergaan. Het is in ieder geval van belang om het oog te houden op de manier waarop de huid zich ontwikkelt. Dit is immers hetgeen wat voorop moet staan bij deze massagetechnieken als je succes wenst.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden