Haarwerken Elly

Pampers Active Girl Pants aanbieding

Geplaatst op

Pampers Active Girl Pants zijn luierbroekjes van Pampers met een pasvorm die specifiek is gemaakt voor jonge meisjes. De naam geeft eigenlijk alle basiseigenschappen aan. Het gaat om een luierbroekje, de pasvorm is voor meisjes en ze komen van pas bij meisjes die al wat actiever worden. Behalve Active Girl Pants, zijn er ook Active Fit Pants en Active Fit luiers voor de bewegelijkere kinderen. De Pampers Active Girl Pants is geschikt voor iets oudere baby’s die steeds meer in beweging komen. Voor aanbiedingen kun je op onze website terecht. Wij verzamelen iedere week Pampers Active Girl Pants aanbiedingen en geven hiervan een overzicht. Via de nieuwsbrief kun je met enige regelmaat op de hoogte gehouden worden met berichten in je mailbox.

Voordelen van Active Pants

Luierbroekjes hebben veel voordelen, zeker als je kleintje actiever wordt. Met Pampers Active Girl Pants leer je je kindje staan en kun je haar ook aanleren om zelf het luierbroekje naar beneden te doen voordat ze gaat plassen. Bovendien is het een stuk gemakkelijker om luierbroekjes te verwisselen, omdat je je kindje minder stil moet houden dan bij het wisselen van een luier. Active Girl Pants zijn niet zomaar ‘active’ genoemd, dit is omdat ze ook gericht zijn op veel beweging van een kind. Luierbroekjes van de Active Fit serie blijven goed zitten terwijl de kleintjes rondkruipen of rondrennen.

Tot 12 uur droog

Kindjes worden niet beperkt in hun beweging door de rekbare zijkanten in de luierbroekjes. In Active Girl Pants blijft je kleintje tot wel 12 uur droog. Vocht wordt opgenomen door microparels die tot dertig keer hun eigen gewicht aan vocht kunnen vasthouden. Urine wordt via het Extra Dry laagje afgevoerd naar het binnenste van het luierbroekje, zodat de huid van je kleine droog blijft.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden