Haarwerken Elly

Tips voor het ideale valentijnscadeau

Geplaatst op

Voor de één een dag als alle andere dagen, maar voor de ander een dag vol liefde en cadeaus: Valentijnsdag. Ieder jaar op 14 februari geven geliefden elkaar een beetje extra aandacht en liefde. De rode rozen, chocoladedozen en bonbons vliegen je om de horen. Toch vinden velen het ieder jaar een moeilijke opgave om nog met een origineel en leuk cadeau tevoorschijn te komen. Met welk origineel cadeau verras jij jouw partner dit jaar? Wij verrassen je in deze blog met de leukste cadeautips voor jouw Valentijn.

Een stedentrip

Nee, geen weekend naar Parijs om daar een slotje aan de brug te hangen. Alhoewel dit ook een cadeau zal zijn waar jouw partner en dan met name vrouwen, van zullen glimlachen. Om een geslaagde stedentrip te schenken aan je partner, hoef je niet ver te kijken. Steden als Maastricht, Groningen of Noordwijk zijn uitermate geschikt voor een heerlijk weekendje weg met je partner.

Maastricht

Als je niet uit het zuiden van Nederland komt, is Maastricht een echte aanrader. Wanneer je niet bekend bent met deze stad zal een weekend in Maastricht aanvoelen als een weekend in het buitenland. De stad kenmerkt zich als chic en bourgondisch waarin je heerlijk kunt eten en genieten.  

Noordwijk

Een van de populairste kustplaatsen van Nederland: Noordwijk. In tegenstelling tot grotere badplaatsen als Zandvoort en Scheveningen is Noordwijk ietwat knusser en charmanter. De plaats is voorzien van vele gezellige strandbarretjes en uiteraard zeer geschikt om lekker uit te waaien op het strand.

Groningen

Zowel de provincie als de stad Groningen zijn zeer geschikt voor een weekendje weg. De stad is zeer levendig en kent ontzettend veel gezellige barretjes en restaurants. Ook vind je in de stad enorm veel overnachtingsmogelijkheden. Ben je op zoek naar een iets rustiger weekendje waarin je kunt genieten van mooie wandelen door de natuur? Groningen bevindt zich vlak bij de Waddenzee waar je heerlijk kunt uitwaaien.

Een Spa & Wellness Resort

Verdienen jij en je partner wel een beetje rust en ontspanning? Dan is een wellness center, zoals het Spa & wellness resort in Amsterdam, een echte aanrader. Een wellness center biedt ontelbaar veel mogelijkheden om uit te rusten en je te laten verwennen, zoals sauna’s, zwembaden, massages en hamamrituelen. Bovendien kun je in veel gevallen ook overnachten en zijn de centra voorzien van sportfaciliteiten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden