Haarwerken Elly

Verschillende soorten haarextensies

Geplaatst op

Wil je haarextensies laten zetten? Dan moet je eerst bepalen welke soort haarextensies je wil laten plaatsen. Er zijn zes soorten haarextensies. Deze beschrijven we kort op deze pagina. Door de informatie in dit artikel door te lezen, kun je gemakkelijker bepalen welke haarextensies jij wil laten zetten. Kijk ook eens op: https://www.oxyextensions.nl/

Haarextensies met microringen
Haarextensies met microringen worden met kleine ringetjes in je haar gezet, direct op de hoofdhuid. Deze ringetjes hebben dezelfde kleur als eigen haar, waardoor ze niet opvallen.

Ingevlochten haarextensies
Je kunt er ook voor kiezen om je haarextensies in te laten vlechten. Laat je je haarextensies invlechten, dan heb je hier lang plezier van. Het enige nadeel is dat het invlechten wel pijnlijk kan zijn: zowel op de korte als op de lange termijn kunnen die vlechtjes in je haar flink trekken.

Flip in hair
Flip in hair is een volle haarmat, die bevestigd is aan een visdraad. Deze visdraad wordt tussen je eigen haar aangebracht. Je ziet de draad niet, maar je hebt wel direct voller en eventueel langer haar.

Bondings of wax
Laat je bondings of wax haarextensies zetten, dan worden de extensies met een speciale lijm en een warmtetang aan je eigen haar vastgelijmd, dicht bij de hoofdhuid. Hier heb je lang plezier van.

Clip in haarextensies
Clip in haarextensies zijn stroken haar, waar clipjes aan bevestigd zijn. Door de clipjes in je haar te doen, heb je direct een vollere en eventueel langere bos haar. Wel is het belangrijk niet te zware clip in haarextensies te dragen, want deze kunnen je hoofdhuid beschadigen en zelfs voor haaruitval zorgen.

De weave
Tot slot is er nog de weave. Deze haarextensies worden tegen de hoofdhuid in je eigen haar ingevlochten. De strengen haar worden heel secuur met naald en draad aan elkaar vastgemaakt.

Gerelateerde berichten

Welk kapsel past het best bij jou?

Elk persoon heeft een andere gezichtsvorm. De een heeft een rond gezicht, terwijl de ander meer een puntige kin heeft. De vorm van je gezicht...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden