Haarwerken Elly

Wat maakt haartransplantatie in Turkije zo populair?

Geplaatst op

Veel mensen besparen geld door hun haartransplantatie in Turkije te doen. Dit komt doordat klinieken in Nederland en België hogere prijzen vragen voor haartransplantaties. In Turkije is het salaris van het personeel veel lager en zijn de kosten voor huisvesting ook lager. Een haartransplantatie in Turkije is hierdoor een goedkoop alternatief. Maar is het wel zo slim om deze behandeling in het buitenland te laten doen?

Haartransplantatie in het buitenland

Er zijn in het buitenland goede, maar helaas ook slechte haartransplantatie klinieken. Over de kwaliteit van buitenlandse klinieken in het algemeen valt helaas weinig te vertellen. Dit komt door het grote verschil tussen de organisaties in het buitenland. Om er zeker van te zijn dat je een haartransplantatie laat uitvoeren door een betrouwbare kliniek, is het belangrijk om je van te voren goed in te lezen op het internet. Er zijn veel websites en forums waar mensen hun ervaringen over bepaalde klinieken in het buitenland delen. Lees jezelf goed in over de behandeling en de klinieken om eventuele bijwerkingen na de transplantatie te voorkomen.

Voordelen en nadelen

Het grote voordeel van een haartransplantatie in het buitenland zijn de over het algemeen lagere prijzen. Hier tegenover staan de reistijd- en kosten die je maakt om naar het desbetreffende land af te reizen. Waar Turkije een populair land is om een haartransplantatie uit te laten voeren, ligt het niet direct naast de deur. Daarnaast is er ook niet altijd sprake van Nederlands sprekende medewerkers. Wanneer je het lastig vindt om Engels of Duits te moeten praten, kan dit een obstakel vormen om je behandeling in het buitenland uit te laten voeren.

Haartransplantatie in Nederland

Er zijn in Nederland veel verschillende haartransplantatie klinieken. Door middel van zoekfuncties is het mogelijk om met postcodes en plaatsnamen geschikte klinieken te vinden. Het uitvoeren van een haartransplantatie in Nederland heeft verschillende voor- en nadelen.

Voordelen en nadelen

Waar de kosten voor een haartransplantatie in Nederland over het algemeen iets hoger liggen dan in bijvoorbeeld Turkije, ben je voor een behandeling hier minder reistijd kwijt. Daarnaast is het ook niet nodig om een vliegticket aan te schaffen. Enige vormen van taalbarrière komen bij een Nederlandse haartransplantatie kliniek die gevestigd is in Nederland logischerwijs ook niet tot in mindere mate voor.

Gerelateerde berichten

3 wijdverspreide fabels over haaruitval

Per dag verliezen mannen en vrouwen ongeveer 100 haren, hetzelfde aantal haren dat dagelijks aangroeit. Wanneer er meer haren uitvallen dan er...

Lees meer

Over ons

Welkom bij Haarwerkenelly.nl, waar we je meenemen in de boeiende wereld van haarstyling, trends en professionele tips! Bij ons draait alles om het delen van inspiratie, advies en nieuws over alles wat met kappers en haarverzorging te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ haarwerkenelly.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden